Kanban

Er du i tvivl om hvad Kanban er? Du har måske hørt om det, men ikke prøvet det før. Dette introduktionskursus vil give dig et godt grundlag for at komme godt i gang med Kanban.

Information

Det kan du efter kurset

Er du i tvivl om hvad Kanban er? Du har måske hørt om det, men ikke prøvet det før. Dette introduktionskursus vil give dig et godt grundlag for at komme godt i gang med Kanban.

 

Kanban kan hjælpe dig med at skabe flow, mindske dit produkts time to market og gøre dig skarpere til kontinuerligt at forbedre dit team og din hverdag. Gennem en blanding af teori og praktiske øvelser bliver du præsenteret for praktikkerne bag Kanban, og hvordan du kan bruge det i din egen og i dit teams hverdag.

Det kan du efter kurset

 

  • Du kan arbejde ud fra Kanban-praktikkerne for dig selv eller i dit team
  • Du forstår vigtigheden af Flow, og hvordan man italesætter det i et team eller en organisation
  • Du har konkrete Kanban-værktøjer, som du kan tage i brug
Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der er nysgerrig på, hvad Kanban er, og hvad det kan bruges til. Dig som gerne vil i gang med at bruge Kanban for dig selv eller i dit team. Kurset kræver ingen forudgående viden om Kanban.

Indhold

 

  • Kanban teori og praktikker: Du får kendskab til de 6 Kanban-praktikker: Visualiser, WIP Limits, Flow, Feedback loops, Politikker og Kaizen

 

  • Praktikker omkring Kanban:  Vi gennemgår forskellige praktikker der støtter op om Kanban, som f.eks. Lead time og Cycle time
  • Scrum vs. Kanban: Hvad er forskellen? Hvad er lighederne? Og hvornår skal jeg anvende hvad? Det finder du ud af på dette kursus

 

  • Personlig Kanban: Lær hvordan du kan anvende Kanban personligt. Du bliver introduceret til teknikker og værktøjer, der gør dig i stand til at anvende Kanban på dine personlige opgaver.

Underviser:
Claus Vagner Pedersen

Claus brænder for at udvikle mennesker. Med afsæt i det agile har Claus igennem de seneste 14 år arbejdet med teams, afdelinger og virksomheder for at skabe fokus på kunder og værdiskabelse.

Claus er og har været med til at drive flere store agile transformationer i Danmark. Han brænder for at skabe resultater, og for at skabe en bevægelse imod kontinuerlig forbedring, for sine kursister, igennem undervisning, coaching og mentoring.

Certificeringer: Agile Team Coach, Agile Team Facilitator, Agile Leadership, PSM I+II, Graphic Facilitator

LinkedIn