No code

Lær at bygge fantastiske ting på nettet - uden at kode

Dette kursus er til dig, der vil lære at bygge dine ideer selv - uden at skulle betale en udvikler eller stå i kø i din udviklingsafdeling.

læs mere her

Det kan du efter kurset

Du kan for eksempel lære at bygge

Airbnb-platform

Airbnb-agtig platform (Hejcamp), hvor du nemt kan finde og booke over 1500 teltpladser mv. i naturen.

Kursusplatform 

Komplet online kursus (ScrumOnline.dk) med 100-vis af betalende kursister kun ved hjælp af no code tools.

Apps

Du kan nemt lave apps og udgive dem i App Store. Både til iOS og Android.

Målgruppe

Dette kursus er til dig, der vil lære at bygge dine ideer selv - uden at skulle betale en udvikler eller stå i kø i din udviklingsafdeling.

 

Måske er du...

  • Product Owner
  • UX'er
  • Iværksætter
  • Marketingansvarlig
  • Innovation Manager
  • Direktør i en mindre virksomhed
  • Udvikler
Indhold

1. Introduktion til no code

Bliv introduceret til no code, få overblik over de vigtigste no code-tools og se hvordan og hvornår du bruger de forskellige tools.

2. Fra ide til prototype/produkt

Lær hvordan du udvikler og udforsker din ide og efterfølgende forbereder, planlægger og vælger de rigtige no code-tools. 

3. Erfaring og vidensdeling

Kom med backstage og se hvordan jeg har opbygget et komplet online kursus (scrumonline.dk) med 100-vis af betalende kursister kun ved hjælp af no code-tools.

4. Tool up og byg løs

Se hvordan du konkret bygger din ide og lær at bruge 5 af de vigtigste og bedste no code-tools, der findes. Kort sagt: Bliv klar til at bygge din ide når kurset er færdigt.

Underviser:
Martin Ibsen

Martin Ibsen er prisvindende designer, forfatter og ansvarlig for digital design hos Syndicate og en erfaren foredragsholder og underviser.

Martin har 12 års erfaring med at benytte design til at skabe forretningsværdi. Han er specialiseret inden for design thinking, product discovery, digital design samt UX og har hjulpet kunder som LEGO, LINAK, Inwido, med flere.

Certificeringer: Master’s Degree i Design Thinking og Innovative Designprocesser Designing Though Thinking out Loud fra The Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID)

LinkedIn