Professional Scrum Foundations

På Professional Scrum Foundations (PSF) lærer du Scrum på en interaktiv måde. Gennem undervisning og øvelser vil du på to dage prøve at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. PSF-kurset er en effektiv måde at lære Scrum, og hvordan du arbejder agilt i et Scrum-team.

Pris: DKK 12.500,- Kursuslængde: 2 dage

Tilmeld
Det kan du efter kurset
  • Du kender til de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum Frameworket, og hvordan de passer sammen.
  • Du kan arbejde agilt i et team ud fra Scrums værdier
  • Du kan hjælpe med transformationen i din organisation
  • Du kan holde Scrum sund på din arbejdsplads
  • Du kan bruge empirisk planlægning som en løbende indbygget aktivitet.
Målgruppe

Professional Scrum Foundations er særligt velegnet til dig, der ønsker en grundig introduktion til Scrum eller som gerne vil genstarte en ikke optimal Scrum-implementering.

Som deltager forventes det, at du inden kurset har studeret Scrum Guiden og taget den gratis Scrum Open test.

Indhold

Du vil få undervisning inden for fire grundlæggende områder: Scrums teori og principper, Scrum Framework, Scrum Planning og selvorganiserende teams.

Derudover vil du lære, hvilke ændringer der skal til for starte op med Scrum, og hvordan Scrum udvikler din arbejdsplads i en positiv retning.

 

  • Scrums teori og principper: Scrum er baseret på empirisk procesteori med det formål at styre komplekst arbejde. Du vil lære om empirisme, kompleksitet og agilitet inden for de grundlæggende principper i Scrum.

 

  • Scrum Framework: Elementerne i Scrum supplerer hinanden i helhed, og du vil få indblik i Scrum Framework, der byder på en række grundeliggende begreber: time-boxes, roller, regler, artefakter, events sprints og planlægning med agilitet.

 

  • Scrum Planning: Planlægning i Scrum er markant anderledes end traditionel planlægning. På PSF vil du lære at planlægge på flere niveauer ud fra et empirisk grundlag. Derudover vil du blive bekendt med værktøjer som estimering, product backlog ejerskab og Definition of Done.

 

  • Selvorganiserende Teams: Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige. På PSF vil du blive undervist i, hvordan du sammensætter det gode selvorganisrende team.
Download kursusbeskrivelsen

Test og Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I.

Det siger andre deltagere

Virkelig inspirerende. Relevante eksempler baseret på praktisk erfaring

Michael Andreasen
Scrum Master

Underviser:
Ole Rich Henningsen

Ole er en passioneret produktudvikler med særlig fokus på de agile værdier og principper. Han har gennem de seneste 16 år arbejdet med delivery og discovery praktikker og teknikker hos en lang række virksomheder.

Oles repertoire er bredt; Eksempelvis har han vundet iværksætterpriser med egne startup og samtidig haft ansvar for nogle af de største agile transitioner i Danmark. Ole er certificeret facilitator, coach og har været certificeret scrum.org trainer siden 2010.

Certificeringer: PST, PSD, PSM, MCSD.NET, MCTS

LinkedIn

Tilmeld dig kurset

Tilmeld dig kurset ved at vælge sted, dato og skrive dine kontaktoplysninger nedenfor. Du modtager selvfølgelig en bekræftelse, når du er tilmeldt. Vi glæder os til at se dig!

Brug for at tilmelde flere? Skriv til os på syndicateU@syndicate.dk for at høre mere om mulighederne for skræddersyede virksomhedskurser.

Vælg starttid og sted

Pris: DKK 12.500,-
Kursuslængde: 2 dage

Indtast dine oplysninger

Du mangler at udfylde:

Husk at vælge tidspunkt og by ovenover.
Betaling foregår via faktura som du modtager på din mail efter kurset. Se også vores salgsbetingelser.