Prototype & Testing

På kurset lærer du hvorfor prototyper og test af prototyperne er et super vigtigt redskab i digital produktudvikling, og hvordan du konkret kommer i gang med at prototype og teste.

Afspil
Det kan du efter kurset
  • Du får en god forståelse af forretningsværdien i at prototype og hvorfor protyper og tests er en vigtig del af digital produktudvikling.
  • Du kan hurtigt og nemt lave visuelle prototyper af dine ideer og forretningskoncepter.
  • Du ved hvordan du tester dine prototyper på brugere for at validere dine hypoteser og hvornår en test er nødvendig.

Kontakt os på info@syndicateu.dk for at få flere oplysninger.

Målgruppe

Dette kursus er for dig med ingen eller lidt erfaring med at prototype og teste og som er interesseret i at blive mere innovativ i arbejdet med produktudvikling.

Du kan for eksempel være Product Owner, Projektleder, Business Analysts, Product Manager, Udvikler, UX beginner, Facilitator eller Product Designer.

Indhold

Du behøver ikke kunne kode for at lave innovative digitale produkter og tjenester. På dette kursus lærer du visuelle prototype-teknikker til at generere nye idéer og udvikle digitale koncepter, så du hurtigt kan få valideret forretningsidéer og -koncepter hos eksisterende og potentielle kunder. Du vil forstå, hvordan du kan øge din succesrate i digital produktudvikling og vide, hvornår du skal vende tilbage til ”tegnebrættet” med dine idéer.

 

Prototype + test = Succes

 

På kurset lærer du forskellige typer af testteknikker, der sikrer, at du får den rigtige feedback på test af din prototype. Du vil efter kurset kende fordele og ulemper ved forskellige teknikker, og vide hvornår og hvordan du anvender forskellige prototypeprocesser. Gennem kurset vil du lære at bygge prototyper med redskaber som Invision, Sketch og Keynote/Powerpoint. 

Kurset er to intensive dage med mange hands-on øvelser. Din underviser er en erfaren facilitator og produktudvikler, og har mange års erfaringer med at lave prototyper og køre test med brugere. Forløbet vil være vekslende mellem korte læringsseancer baseret på best practice og praktisk afprøvning af færdighederne. Alle emner rundes af med Martins personlige tips og tricks. Når du har taget kurset, vil du være klar til at gå direkte hjem og starte med at lave prototyper og teste dem.

OBS: Du kan medbringe din egen ide eller case, som du ønsker at arbejde med, eller komme uden. Vi har masser af materiale at arbejde med.

 

Kurset er to intensive dage med mange hands-on øvelser fordelt på følgende moduler:

  • Ideation, skitser og wireframes: Før det giver mening at lave en prototype, er det vigtigt at vide, hvornår man laver en prototype, hvorfor man skal lave den, hvordan man afgrænser sig og hvad ens testmål er. Du lærer at opbygge din hypotese.

 

  • Opbygning af prototype: Vi arbejder med konkrete koncepter og tager disse fra storyboard til skitse til wireframe, så vi til sidst har en high fidelity prototype, der er klar til test. Undervejs lærer du, hvordan du kommer hele vejen fra idé til prototype, samt hvilke konkrete redskaber, du kan bruge. Vi afslutter med at sikre, at prototyperne er klar til brugertest.

 

  • Forberedelse af brugertest: Du lærer forskellige typer af test at kende og får viden om, hvornår du skal bruge de forskellige typer af teknikker. Vi opstiller et realistisk setup, så vi kan gennemføre test med hinanden, tage noter og uddrage læring. Til sidst demonstreres hvordan læring og indsigter kan bruges fremadrettet.

 

  • Brugertest og analyse: Du får konkret erfaring med brugertest, da vi laver brugertest med hinanden. Vi opsummerer, deler erfaringer og taler om hvordan vores nye viden og erfaringer kan bruges aktivt fremadrettet.

Skriv til os på info@syndicateu.dk for at få flere oplysninger.

Underviser:
Martin Ibsen

Martin Ibsen er prisvindende designer, forfatter og ansvarlig for digital design hos Syndicate og en erfaren foredragsholder og underviser.

Martin har 12 års erfaring med at benytte design til at skabe forretningsværdi. Han er specialiseret inden for design thinking, product discovery, digital design samt UX og har hjulpet kunder som LEGO, LINAK, Inwido, med flere.

Certificeringer: Master’s Degree i Design Thinking og Innovative Designprocesser Designing Though Thinking out Loud fra The Copenhagen Institute of Interaction Design (CIID)

LinkedIn