Scrum Master Advanced

Er du en erfaren Scrum Master, der gerne vil tage din viden og dine evner til det næste niveau? Gennem ny teori og praksisnære øvelser bliver du udfordret i din rolle og får indblik i, hvad det kræver at gå fra at være en god Scrum Master til at være en fantastisk Scrum Master.

Pris: DKK 11.500,- Kursuslængde: 2 dage

Tilmeld
Det kan du efter kurset
  • Du er i stand til at udfordre dit team til at tage Scrum til det næste modenhedsniveau
  • Du forstår vigtigheden af Flow, og hvordan man italesætter det i et team eller i en organisation
  • Du kan tage nye konkrete praktikker og værktøjer i brug til at støtte dit team og din organisation - også i komplekse situationer
Målgruppe

Kurset henvender sig til dig, der i dag er aktiv i rollen som Scrum Master. Du har minimum 1 års erfaring i at være Scrum Master, og du er måske allerede certificeret Scrum Master.

Dette kursus er med andre ord for dig, der i praksis behersker rollen på et elementært niveau, men er klar til at blive udfordret og lære mere.

Indhold
  • Flow: Vi nørder i hvorfor flow er så vigtigt, hvordan du kan hjælpe dit team med at spotte, hvor der ikke er flow, og hvordan I kan udvikle jer mod bedre flow
  • Konflikthåndtering: Du lærer, hvordan du spotter konflikter, og hvordan du som Scrum Master kan arbejde med at løse konflikter
  • Mennesker er forskellige: Vi gennemgår forskellige opfattelses- og handlingsmønstre, og arbejder med dynamikken mellem de forskellige typer for at få det bedste frem i teamet
  • Impediment-håndtering: Hvordan sikrer du som Scrum Master, at der bliver arbejdet effektivt med impediments? Lær hvordan du støtter teamet i at løse dem og hvordan I bærer nogle af dem videre i organisationen
  • Støtte i forandring: Du lærer, hvordan du støtter op om forandring i teamet og skaber en kontinuerlig forbedringskultur
  • Støtte til organisationen: Lær hvordan du som Scrum Master bedst støtter organisationen i at skabe gode rammer for effektive Scrum Teams.
  • Scrum-værdierne: I basisundervisningen i Scrum lærer du om Scrum-værdierne. På dette kursus arbejder vi videre med at udleve dem i hverdagen.

 

Underviser:
Claus Vagner Pedersen

Claus brænder for at udvikle mennesker. Med afsæt i det agile har Claus igennem de seneste 14 år arbejdet med teams, afdelinger og virksomheder for at skabe fokus på kunder og værdiskabelse.

Claus er og har været med til at drive flere store agile transformationer i Danmark. Han brænder for at skabe resultater, og for at skabe en bevægelse imod kontinuerlig forbedring, for sine kursister, igennem undervisning, coaching og mentoring.

Certificeringer: Agile Team Coach, Agile Team Facilitator, Agile Leadership, PSM I+II, Graphic Facilitator

LinkedIn

Underviser:
Tom Mortensen

Tom er en erfaren underviser og coach, der brænder for at hjælpe individer, teams og organisationer med at holde sig i bevægelse på deres agile rejse.

Tom har arbejdet med agile praktikker og transformationer i 12 år, hvor han har hands-on erfaring med at fokusere på værdi gennem agile principper fra vidt forskellige brancher såsom den finansielle sektor, spiludvikling, militæret, frivilligt arbejde, råvarehandel og modebranchen. 

Certificeringer: Certified Scrum Product Owner, Certified Agile Leadership 1, Certified Scrum Professional – Product Owner

LinkedIn

Tilmeld dig kurset

Tilmeld dig kurset ved at vælge sted, dato og skrive dine kontaktoplysninger nedenfor. Du modtager selvfølgelig en bekræftelse, når du er tilmeldt. Vi glæder os til at se dig!

Brug for at tilmelde flere? Skriv til os på syndicateU@syndicate.dk for at høre mere om mulighederne for skræddersyede virksomhedskurser.

Vælg starttid og sted

Pris: DKK 11.500,-
Kursuslængde: 2 dage

Indtast dine oplysninger

Du mangler at udfylde:

Husk at vælge tidspunkt og by ovenover.