Ny Product Owner? Så er du nu central for din virksomheds overlevelse

Webinar: Ny Product Owner? Så er du nu central for din virksomheds overlevelse

Har du netop sagt ja til tage rollen som Product Owner? Eller er du nysgerrig på om rollen som Product Owner skal være det næste skridt i din karriere? Så er dette webinar lige noget for dig.

Uanset om Product Owner-rollen er ny for dig eller virksomheden som helhed, er der masser af overvejelser at tage fat på. På webinaret bliver du klogere på, hvorfor du som Product Owner er usandsynlig vigtig for din virksomheds succes med digital og agil produktudvikling. Vi kommer også til at berøre forudsætningerne for, at en Product Owner kan agere og lede en værdibaseret tilgang til produktudvikling.

Kort sagt: Hvad er det en Product Owner gør, som er så vigtigt?

På webinaret møder du Peter og Rune, der begge arbejder som coaches hos Syndicates kunder, og begge har mange års erfaring i digital produktudvikling i store som små danske virksomheder. De underviser desuden på Syndicate U’s Product Owner- og Product Leadership kurser.

Det får du ud af webinaret:

•   Du forstår værdien af Product Owner-rollen i en produktdrevet virksomhed
  •   Du har forståelse for hvilken kasket, du har sagt ja til som Product Owner
  •   Du ved hvorfor en Produkt Vision (og strategi) er essentiel for din succes

25. marts 2021 kl. 13:00

Underviser:
Rune Bjerregaard

Rune er produktudvikler af hjerte, og har arbejdet i en række større danske virksomheder med netop dette.

Han har haft mange forskellige roller som udvikler, scrum master, team lead og coach - men altid med agile principper som bagtæppe.

Rune underviser i det agile kompetencefelt med fokus på analogi, dynamisk involvering og hands-on. Til daglig arbejder Rune som coach i produktorganisationer hos Syndicates kunder.

Underviser:
Peter Lindberg

Peter er agil produktudvikler med mange års erfaring inden for Product Discovery og Product Delivery, facilitering, og coaching. Med en baggrund med 15 år som udvikler har Peter også et stærkt teknisk fundament, og har et naturligt fokus på samspillet mellem discovery, delivery, og technical excellence, der er så vigtigt for at lykkes med digital produktudvikling.

Peter underviser i krydsfeltet mellem produkt, proces og software craftsmanship - funderet i de agile værdier og praktikker, og altid med udgangspunkt i hypotesedrevet udvikling og kundens behov. Til daglig arbejder Peter som coach hos Syndicates kunder.

Certificeringer: PSM1, PSM2, PAL1, Professional Agile Coach, NLP Coach Practitioner