Hvad sker der, når man sætter ”Agile” foran ”Leadership”?

Webinar: Hvad sker der, når man sætter ”Agile” foran ”Leadership”?

De fleste ved efterhånden, at agile ikke blot er et tillægsord, men en tilgang til at arbejde med komplekse problemstillinger og løsninger i en verden under konstant forandring. Men hvad betyder det for ledelse? Hvad skal vi lære og ikke mindst aflære og genlære?

I rejsen mod en mere agil organisation spiller lederen en helt central rolle. Det er bare de færreste ledere, der helhjertet forstår agile og har modet til at udfordre egen rolle og justere egen adfærd. Du tænker måske ikke over det. Men det betyder potentielt, at din organisation kommer ud af synk.

På dette webinar får du indblik i, hvorfor verden og vores organisationer er ude af synk, hvorfor du som leder har nøglen til at genskabe balancen og ikke mindst, hvilken rejse du skal på som leder.

Tilmeld dig webinaret
10. juni 2021 kl. 13:00

Underviser:
Ole Rich Henningsen

Ole er en passioneret produktudvikler med særlig fokus på de agile værdier og principper. Han har gennem de seneste 16 år arbejdet med delivery og discovery praktikker og teknikker hos en lang række virksomheder.

Oles repertoire er bredt; Eksempelvis har han vundet iværksætterpriser med egne startup og samtidig haft ansvar for nogle af de største agile transitioner i Danmark. Ole er certificeret facilitator og coach, og har uddannet teams og ledere siden 2006.

Certificeringer: PST, PSD, PSM, MCSD.NET, MCTS

LinkedIn

Underviser:
Katrine Hald Kjeldsen

Katrine er agile/lean coach og hjælper hver dag virksomheder på deres agile rejse. Hun startede sin karriere i 2002 som ekstern lektor i Medievidenskab og tog derefter et tilfældigt og heldigt skridt ind i software. Her har hun arbejdet i et væld af sammenbindende roller med afsæt i vidensdeling, kommunikation, facilitering, undervisning og ikke mindst agile.

Desuden er hun selvbestaltet specialist i krøllede hjerner og specialpædagogik.

Certificeringer: Cert.Netværksleder, Cert. Systemisk Coach

LinkedIn