OKR – what’s the hype og hvordan kommer du i gang?

Webinar: OKR – what’s the hype og hvordan kommer du i gang?

Google, Amazon, Spotify og andre førende virksomheder bruger OKR til at sætte mål for produktudvikling. Er OKR det nye sort? Hvad går det ud på? Hvordan kommer du i gang? Og hvad er faldgruberne, du skal være opmærksom på?

På dette webinar giver vi dig en introduktion til, hvordan du kan bruge OKRs (Objectives & Key Results) til at sætte mål for jeres produktudvikling, og sikre at I får værdi af indsatsen.

Vi dykker ned i hvorfor OKR er et stærkt værktøj, hvad fordelene er, men også hvilke forudsætninger, der skal være på plads, for at dette framework giver værdi.

Vi vil fører dig igennem de forskellige dele af det at arbejde med OKRs, og giver dig nogle hints og en støttende hånd til hvordan I kan komme i gang i din virksomhed.

Tilmeld dig webinaret
21. april 2021 kl. 13:00

Underviser:
Kresten Banke

Kresten er en passioneret produktudvikler med mere end 10 års erfaring inden for digital produktudvikling, product management og UX.

Med en baggrund som ansvarlig for DBA's C2C produkt og UX team har Kresten stor erfaring med produktfaget og skabelse af succesfulde digitale løsninger. Kresten arbejder datadrevet og forener kvantitative indsigter fra tal og data med kvalitative indsigter fra mødet med brugerne.

Han har desuden arbejdet som konsulent for både større og mindre virksomheder og coachet produktteams.

Kresten underviser i hypotesedrevet produktudvikling, Product Discovery og krydsfeltet mellem produktledelse og øverste ledelse i form af målsætning og den produktledede organisation.

Certificeringer: Cand.mag i Informationvidenskab med supplering i strategi og ledelse

LinkedIn

Underviser:
Claus Vagner Pedersen

Claus brænder for at udvikle mennesker. Med afsæt i det agile har Claus igennem de seneste 14 år arbejdet med teams, afdelinger og virksomheder for at skabe fokus på kunder og værdiskabelse.

Claus er og har været med til at drive flere store agile transformationer i Danmark. Han brænder for at skabe resultater, og for at skabe en bevægelse imod kontinuerlig forbedring, for sine kursister, igennem undervisning, coaching og mentoring.

Certificeringer: Agile Team Coach, Agile Team Facilitator, Agile Leadership, PSM I+II, Graphic Facilitator

LinkedIn